sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Harrastuksia

Ollaan oltu todella huonoja vaihto-opiskelijoita ja skipattu kaikki tämän viikonlopun (arkipäiviä ei lasketa Juhon tapauksessa...) Halloween-kemut ja niiden sijaan tehty läksyjä sekä urheiltu. Lähiuimahalli alkaa jo hieman kyllästyttää, mutta onneksi voi aina kävellä tunnin lenkin kolmanneksi (?) lähimmälle altaalle! Laugardalslaugin maauimala on siitä mainio, että siellä on vesiliukumäkiputki jossa Juhokin voi ihmiskuulailla ja vaikkapa laskea viattomien uhrien yli (kokemusta on, tästäkin). Perjantain uintireissulla salakuuntelimme myös järkyttyneiden turistien tilitystä, heidän kun oli käsketty riisuutua suihkuissa uimapuvuistaan ja peseytyä oikein saippualla ennen altaille menoa, siis ihan alastikin vielä!
Tänään sunnuntaina uskaltauduin Juhon mukaan boulderoimaan. Boulderointialli sijaitsee lähellä Laugardalslaugin maauimalaa, mutta lisäksi tuolla seudulla on muun muassa jäähalli, urheilustadion sekä viihtyisät lenkkimaastot. En ole ennen kokeillut boulderointia ja sen kyllä huomasi! Haukka ei riittänyt kuin suoran seinän ratoihin... Kun samaan aikaan toisaalla 6-vuotiaat vaahtosammuttimet kipusivat kaltevia seiniä apinan ketteryydellä. Nyt on sitten kämmenet rakoilla ja kroppa ihan väsy, sietääkin olla. Yhdelle kiipeilykerralle hintaa tuli 900 ISK (5,6 e) kenkävuokrineen. Ainut miinus siitä, että hallille kävelee kotoa tunnin tai vähän yli, mutta kutsumme sitä alkulämmittelyksi. Koko reissu kesti meillä tänään 4 h.

Lopuksi muutama sekalainen otos kuluneelta (ja muutamalta toiselta) viikolta:

Reykjavíkin suosituin lintujenruokintapaikka. Taustalla kaupungintalo.

Hän lipuu ylväänä.

Dramaattisia patsaita iltalenkillä.

Parkkeeraus on taitolaji (ja itsehän olen paras sanomaan :D). Yleinen näky Reykjavíkissa... Ja huom, sensuroin kilvet ettei auton omistaja vahingossakaan tätä blogia lukiessaan (todennäköistä, kyllä) harmistu.

Tomppa asuu meidän kadulla!

Jääkarhutalja, anyone?

Lopapeysat, vihdoinkin! Samiksia olemme :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti